Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Regionalna konferencija
  • 24.02.2017. 10:00

Zajednički turistički proizvod Jugoistočne Evrope

Regionalna konferencija "Zajednički turistički proizvod Jugoistočne Evrope" održat će se 6. marta 2017. godine na Kopaoniku, u Srbiji. Prijave su do 28. februara!

Foto: kopaonik.rs
  • 277
  • 27
  • 0

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je obaviještena da Privredna komora Srbije, u saradnji sa Gospodarskom zbornicom Slovenije, i uz podršku Savjeta za regionalnu saradnju i Evropske mreže poduzetništva, organizira Regionalnu konferenciju "Zajednički turistički proizvod Jugoistočne Evrope" koja će se održati 6. marta 2017. godine na Kopaoniku, u Srbiji.

Cilj konferencije jeste da se okupe najvažniji akteri u turističkoj privredi regiona jugoistočne Evrope kako bi se identifikovale moguće zajedničke turističke ponude regiona ka trećim tržištima.

U radnom dijelu skupa planirane su diskusije o tekućim projektima u oblasti domaćeg i regionalnog turizma, kao i panel na teme "Regionalna saradnja u oblasti turizma" i "Zajednički turistički proizvod Zapadnog Balkana". Učesnici panel diskusije "Regionalna saradnja u oblasti turizma" biće ministri iz regiona Jugoistočne Evrope nadležni za oblast turizma.

Paralelno sa održavanjem plenarnog i radnog dijela konferencije obezbijeđeni su B2B susreti privrednika.

Zainteresovini za učešće na skupu potrebno je da se prijave putem on-line alikacije na linku http://wbtourism2017.talkb2b.net do 28. februara 2017. godine.

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je Milija Cvijović, savjetnik za regionalnu saradnju i inicijative (tel: 011 33 04 522, mob: 066 875 12 97, e-mail: milja.cvijovic@pks.rs).

Foto: kopaonik.rs


Tagovi

Regionalna konferencija Turizam Jugoistočna Evropa


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.