Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Investicijska konferencija
  • 11.02.2017. 10:00

Vodeći investitori na Sarajevo Bussines Forumu

Već 8. međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum 2017 (SBF), održat će se 22. i 23. maja 2017. godine u Sarajevu.

Foto: Facebook/Sarajevo Bussines Forum
  • 392
  • 38
  • 0

8. međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum 2017 (SBF), održat će se 22. i 23. maja 2017. godine u Sarajevu pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Već osmu godinu zaredom Sarajevo Business Forum okuplja vodeće investitore i poslovne ljude iz cijeloga svijeta, pružajući im priliku da se upoznaju s mogućnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i zemlje regiona: Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Ovogodišnji SBF objelodanit će niz projekata iz poljoprivrede, energetike, obrazovanja, finansija, infrastrukture, građevinarstva, usluga, turizma i drugih razvojnih sektora.

U proteklih sedam godina SBF je okupio učesnike iz više od 30 zemalja. Prošlogodišnjem skupu prisustvovalo je više od 1.600 osoba, uključujući i 350 akreditiranih novinara, a održano je više od 250 direktnih susreta poslovnih ljudi i privrednika.

Organizator najveće i najznačajnije investicijske konferencije u regiji je Bosna Bank International (BBI) u saradnji s Islamskom razvojnom bankom (IDB).

Foto: Facebook/Sarajevo Bussines Forum


Tagovi

Sarajevo Bussines Forum Konferencija Investicije


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.