Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 20.09.2016. 11:27

Stotinu izlagača na Danima šljive Prozor-Rama

Na Sajmu, koji se održava 19. i 20. septembra, sudjeluje stotinu poljoprivrednih proizvođača i prerađivača, kao i turistički djelatnici te će biti organizirano ocjenjivanje sira, voćnih rakija i likera.

Foto: Bigstockphoto/weyo
  • 139
  • 5
  • 0

Jedanaesti sajam poljoprivrede, prehrane i turizma "Dani šljive Prozor - Rama 2016.” u općini Prozor-Rama, otvorio je danas svoja vrata.

Na Sajmu, koji se održava 19. i 20. septembra, sudjeluje stotinu poljoprivrednih proizvođača i prerađivača, kao i turistički djelatnici te će biti organizirano ocjenjivanje sira, voćnih rakija i likera, a bit će organizirana i dva predavanja, od kojih jedno na temu turizma, dok će drugo predavanja biti na temu poljoprivrede, a sve to kroz prizmu najavljenih natječaja za europska sredstva.

Općina Prozor-Rama poznata je po šljivi požegači od koje se pravi kvalitetna i poznata ramska rakija šljivovica. No tu su i pekmezi, prerađevine od mlijeka iz tri domaće mini sirane, te posebna vrsta autohtonog ramskog bijelog luka

Pokrovitelj Sajma je Općina Prozor- Rama.

Foto: Bigstockphoto/weyo


Tagovi

Dani šljive Prozor-Rama Sajam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.