Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Općina Tešanj
  • 28.04.2016. 19:00

Sajam privrede Biznis 2016.

U organizaciji Udruženja privrednika Biznis centar Jelah-Tešanj, Sajam privrede održat će se od 19. do 22. maja na lokalitetu Kraševo bb – Carina.

Foto: Općina Tešanj
  • 74
  • 3
  • 0

Već 12. sajam privrede Tešanj 2016., u organizaciji Udruženja privrednika Biznis centar Jelah-Tešanj održat će se od 19. do 22. maja na lokalitetu Kraševo bb - Carina. Primarni cilj Sajma je razvijanje poslovnih aktivnosti i porast privrednih investicija u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da preraste u jedan od najznačajnijih domaćih sajmova.

Kako kažu, uspješna formula koja je utvrđivana tokom jedanaest prethodnih Sajmova neće se promijeniti ni ove godine te će se i ovaj put okupiti veliki broj domaćih poslovnih subjekata, ali istovremeno i značajan broj domaćih i stranih investitora te privrednika. Također, očekuju značajnu posjetu, ali i podršku inostranih diplomatskih predstavništava, inostranih poslovnih udruženja te neizostavno predstavnika svih nivoa domaće vlasti.

Foto: Općina Tešanj


Tagovi

Tešanj Sajam privrede Udruženje privrednika Biznis centar Jelah


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]