Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija poljoprivrednika
  • 21.02.2017. 14:00

Poljoprivredni obrt, kako voditi poslovne knjige?

Termini održavanja obuke su 22., 23. i 24. 02.2017. godine i to od 11.00 -13.00 sati u prostorijama nove Srednje škole u Orašju.

Foto: zupanijaposavska.ba
  • 958
  • 84
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske u prošloj 2016. godini započelo je aktivnosti u svezi edukacije poljoprivrednih proizvođača na temu osnovi registracije obrta i privrednih društava, kao osnovne karakteristike vođenja poslovnih knjiga za obrt i privredna društva s naglaskom "poljoprivredni obrt".

Temeljem plana i programa rada za 2017. godinu ovo Ministarstva započinje i svoje prvo predavanje odnosno obuku prijavljenih poljoprivrednih proizvođača s područja sve tri općine kao nastavak započetog prvog ciklusa u prošloj godini.

Termini održavanja obuke su 22., 23. i 24. 02.2017. godine i to od 11.00 -13.00 sati u prostorijama nove Srednje škole u Orašju. Nositelj obuke je privredno društvo BSG Fincons d.o.o. Sarajevo i to s predavačima:

  • Amra Rizvan, dipl.oec. certificirani računovođa i ovlašteni revizor i
  • Edin Fehimović, dipl.oec. i ovlašteni procjenitelj.

Prateći zakonsku regulativu odnosno nametnute obveze od strane Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva prema našim poljoprivrednim proizvođačima i organiziranjem jedne ovakve obuke nastojimo smanjiti knjigovodstvene troškove našim poljoprivrednim proizvođačima poradi vođenja poslovnih knjiga za otvaranje obrta u poljoprivredi, navode iz Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske.

Foto: zupanijaposavska.ba


Tagovi

Orašje Edukacija poljoprivrednika Županija Posavska


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.