Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Holiday market
  • 03.12.2016. 10:00

Ne propustite Sarajevo holiday market

Sarajevo Holiday market održava se u parku Hastahana na Marijin Dvoru (Maršala Tita bb) od 7. decembra 2016. do 14. januara 2017. godine.

Foto: Facebook/Sarajevo holiday market
  • 397
  • 15
  • 0

Najveseliji sarajevski zimski događaj, Coca - Cola Sarajevo Holiday Market se ove godine dešava na novoj lokaciji - parku Hastahana na Marijin Dvoru (Maršala Tita bb).

Na ovom znatno većem prostoru u samom centru grada će od 07. decembra 2016. do 14. januara 2017. godine biti i proslavljeni svi blagdani koji se u Sarajevu slave krajem jedne i početkom sljedeće godine - hanukkah, te božići i nove godine po gregorijanskom i julijanskom kalendaru.

U kućicama na 6. Coca - Cola Sarajevo Holiday Marketu posjetitelji će moći kupiti jedinstvene i atraktivne praznične poklone, rukotvorine domaćih proizvođača, te okrijepiti se toplim napitcima i ukusnom hranom.

Najbolja atmosfera će i ove godine zasigurno vladati u pivnici PAN Winter Pub, smještenoj ispod velikog šatora. Za najmlađe će na Marketu biti postavljena igraonica Argeta Junior Play House, gdje će se djeca moći dobro zabaviti, ali i naučiti korisne stvari. Bit će tu i Jaffa Luna Park, kao i Coca - Cola Selo Djeda Mraza, gdje posjetitelje očekuje prava magija.

Novitet jeste Addiko Klizalište na otvorenom, sa pravim ledom, a na kojem će klizanje tokom 39 dana trajanja sarajevske zimske bajke biti besplatno. Podsjećanja radi, Coca - Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost U.G. ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID Sida Firma Projecta i u saradnji sa Gradom Sarajevom.

Ovogodišnji Coca - Cola Sarajevo Holiday Market bit će realiziran uz veliku podršku Općine Centar Sarajevo, na čelu sa općinskim načelnikom Nedžadom Ajnadžićem, te značajnu pomoć Vlade Kantona Sarajevo.

Foto: Facebook/Sarajevo holiday market


Tagovi

Sarajevo Holiday market Zimski događaj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]