Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Udruga pčelara Propolis
  • 15.02.2017. 14:00

Ne propustite predavanje Rajka Radivojca u Jajcu

Rajko Radivojac će 19. februara u prostorijama Udruge umirovljenika Jajce, održati predavanje "Stvaranje jakih pčelinjih zajednica" te predstaviti svoj najnoviji priručnik.

Foto: Facebook/Udruga pčelara
  • 418
  • 44
  • 0

Pčelarstvo u Jajcu uskoro bi moglo biti na daleko većem nivou. Naime, oživljen je rad Udruge "Propolis" te su krenuli u povećanje svoje organizacije i sa edukacijama. Tako će se u nedjelju, 19. februara, u prostorijama Udruge umirovljenika Jajce, Ulica Slavka Jelice Švabe bb (Pijavica, preko puta svadbenog salona Ladan), održati predavanje Rajka Radivojca.

Početak je u 13,00 sati, a Radivojac će govoriti o "Stvaranju jakih pčelinjih zajednica" te predstaviti svoj najnoviji priručnik, otkriva nam predsjednik "Propolisa", Zdravko Čavka, magistar agronomije i pčelar sa petogodišnjim iskustvom.

Za Rajka Radivojca su se, naglašava, opredijelili jer je jedan od najkvalitetnijih predavača ne samo u BiH, nego i u regionu. Udruga Propolis trenutno broji pedesetak članova, a dolazak na predavanje već su najavili i pčelari iz Vakufa, Mrkonjića, Šipova, Travnika, Bugojna, Novog Travnika te drugih općina.

Foto: Facebook/Udruga pčelara "Propolis" Jajce


Tagovi

Udruga Propolis Rajko Radivojac Predavanje Zdravko Čavka


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U nekim hladnijim krajevima BiH se još sije krompir...