Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrosym 2016
  • 01.10.2016. 10:00

Naučni poljoprivredni simpozijum na Jahorini

Već 7. Međunarodni naučni poljoprivredni simpozijum "Agrosym 2016" održat će se od 6. do 9. oktobra na Jahorini, u blizini Sarajeva.

Foto: agrosym.rs.ba
  • 305
  • 14
  • 0

Već 7. Međunarodni naučni poljoprivredni simpozijum "Agrosym 2016" održat će se od 6. do 9. oktobra na Jahorini, u blizini Sarajeva. Na simpozijumu će biti govora o biljnoj proizvodnji, zaštiti bilja i bezbjednosti hrane, organskoj poljoprivredi, zaštiti životne sredine i upravljanje prirodnim resursima, stočarstvo, ruralnom razvoju i agroekonomiji, šumarstvu i agro-šumarstvu.

Simpozijum organiziraju Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Poljoprivredni fakultet, Bosna i Hercegovina, Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, Srbija i Mediteranski agronomski institut u Bariju (IAMB), Italija u suradnji s Međunarodnom asocijacijom za životnu sredinu i ruralni razvoj, Japan; Balkanskom asocijacijom za zaštitu životne sredine (B.EN.A), Grčka;
Institutom za primjenjene nauke Osnabruk, Njemačka; Selçuk univerzitet, Turska; Državna poljoprivredna akademija Perm, Rusija; Voronjež rržavni poljoprivredni univerzitet, Rusija; Biotehnički fakultet, Univerzitet Crne Gore, Crna Gora.

Također, Institut za primjenu nauke u poljoprivredi, Republika Srbija; Institut za nizijsko šumarstvo i životnu sredinu, Republika Srbija, Akademija inženjerskih nauka Srbije, Republika Srbija, Poljoprivredni institut Republike Srpske - Banja Luka, Bosna i Hercegovina, Institut za kukuruz “Zemun Polje”, Republika Srbija, Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Republika Srbija, Institut za Šumarstvo, Podgorica, Crna Gora, Naučno Društvo agrarnih ekonomista Balkana, Republika Srbija, Institut za ekonomiku poljoprivrede, Republika Srbija.

Više doznajte ovdje.

Foto: agrosym.rs.ba


Tagovi

Agrosym 2016. Simpozijum Jahorina Nauka Poljoprivreda


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.