Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 16.05.2016. 15:45

Milijuni konjskih snaga na novosadskom sajmu

Traktori, kombajni i brojna druga agrotehnika dominira ovim sajamskim prostorom. Tu su milijuni novih konjskih snaga koji će naći vlasnike i staviti se u funkciju proizvodnje hrane.

Foto: Vedran Stapić
  • 449
  • 48
  • 0

Novosadski sajam najveća je regionalna izložba poljoprivredne mehanizacije. Traktori, kombajni i brojna druga agrotehnika dominira ovim sajamskim prostorom. Tu su milijuni novih konjskih snaga koji će naći vlasnike i staviti se u funkciju proizvodnje hrane.

Svjetski brandovi na jednom mjestu

Najpoznatiji svjetski brandovi predstavili su se zainteresiranim poljoprivrednicima, a kako je taj susret izgledao, pogledajte putem foto priloga koji se nalazi ispod članka.

Podsjećamo, sajam traje do 20. maja pa, ako već niste, svakako krenite put Novog Sada. Suvremena poljoprivredna mehanizacija, rezervni dijelovi i oprema čekaju vas na brojnim štandovima.

Ove godine moguće je vidjeti i prikaz traktora u radu na teretnom ulazu broj 2 odmah iza dezo barijere. Planirate li kupovinu, to će vam vjerovatno pomoći pri odluci za koji se model i marku odlučiti.

Foto: Vedran Stapić


Fotoprilog


Tagovi

Novosadski sajam Mehanizacija Regionalna izložba


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.


Partner

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]