Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LovEat 2016
  • 17.11.2016. 10:00

LovEat - 1. sajam izvrsne hrane i vinskog turizma

Sajam LovEat prvi je sajam izvrsne hrane i vinskog turizma u Italiji i svijetu, a održava se 2. i 3. decembra u Veneciji.

Foto: loveat
  • 136
  • 5
  • 0

Prvi međunarodni poslovni susreti pod nazivom "LovEat 2016", održat će se 2. i 3. decembra u Veneciji (Italija), u organizaciji Evropske poduzetničke mreže. Ovaj međunarodni događaj, čiji je pokrovitelj Privredna komora regije Veneto-Eurosportello, a suorganizator b2fair®Poslovni sajam, nudi mogućnost kompanijama za pronalaženje novih poslovnih prilika.

Sajam LovEat prvi je sajam izvrsne hrane i vinskog turizma u Italiji i svijetu, a namjera poslovnih razgovora je okupiti na jednom mjestu kompanije koje djeluju u ovom sektoru u cilju otvaranja novih kanala saradnje, razmjene kontakata te stvaranja potencijalnih poslovnih partnerstava.

Sektori koji će biti zastupljeni:
• Proizvodnja hrane i pića
• Inovativne tehnologije i mašine u prehrambenom sektoru
• Iskustveni turizam u sektoru hrane i pića

Kako javljaju iz Vanjskotrgovinske komore BiH, učešće na poslovnim razgovorima je besplatno. U slučaju otkazivanja 5 dana prije samog događanja ili ukoliko se ne pojavite na poslovnim susretima naplaćuje se trošak otkazivanja u iznosu 100 eura.

Registracija za učešće na B2B se vrši preko zvanične web stranice događaja. Za eventualna pitanja kontakt osoba u Vanjskotrgovinskoj/Spoljnotrgovinskoj komori BiH je Mersiha Selmanović (e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba; tel: 033 566 242).

Foto: loveat2016.it


Tagovi

LovEat Sajam Italija Venecija Izvrsna hrana Vinski turizam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.