Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Panair Tirana
  • 09.09.2016. 10:00

Bh kompanije na sajmu Panair u Tirani

23. međunarodni sajam Panair u Tirani, Albanija, održat će se u periodu od 24. do 28. novembra 2016. godine.

Foto: komorabih.ba
  • 176
  • 7
  • 0

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH organizuje zajednički nastup bh. kompanija na 23. međunarodnom sajmu Panair u Tirani, Albanija, koji će se održati u periodu od 24. do 28. novembra 2016. godine. Kako navode, sajam Panair je idealno mjesto upoznavanja poslovnih partnera i predstavlja najznačajniji promotivni događaj u Albaniji.

Komora će zakupiti prostor od 98m2 za potrebe predstavljanja kompanija iz svih sektora privrede, te će sufinansirati nastup bh. kompanija u iznosu od 156,2 eura/m2.

Zainteresovani za učešće mogu popunjen prijavni obrazac dostaviti putem faxa na broj :033/ 566 239 ili putem mejla na aida.klemencic@komorabih.ba najkasnije do 10. septembra 2016. godine.

Foto: komorabih.ba


Tagovi

Panair Sajam Tirana Albanija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Magic Ice, prvi sladoled iz BiH dobio priznanje za najuspješniji nastup na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Opširnije o prvom bh. sladoledu čitajte na linku - https://t.ly/TFK97