Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agraria
  • 13.11.2016. 10:00

Agraria - vodeći sajam poljoprivrede u Austriji

Vodeći austrijski sajam poljoprivrednih strojeva i stočarstva, Agraria, održat će se od 30. novembra do 3. decembra u Welsu.

Foto: agraria.at
  • 318
  • 14
  • 0

Vodeći austrijski sajam poljoprivrednih strojeva i stočarstva, Agraria, održat će se od 30. novembra do 3. decembra u Welsu. Riječ je o sajmu koji posjetiteljima predstavlja najnovija dostignuća u poljoprivredi i šumarstvu, inovativne sustave upravljanja i nove trendove u stočarstvu i proizvodnji hrane.

Njegov potencijal prepoznali su svi vodeći proizvođači i uvoznici poljoprivrednih strojeva kojma služi kao izvrsna platforma za predstavljanje najnovijih modela, a postao je središnje mjesto susreta izlagača i kupaca u sektoru poljoprivrede.

Središnje teme Agrarie su tehnologija, oprema i pružanje usluga u modernom stočarstvu. Inovativno oglašavanje, specijalizirani forumi na temu poljoprivredne mehanizacije, izložbe i ocjenjivanje visokokvalitetne stoke te večernja događanja svrstavaju ovaj sajam među najvažnije događaje u poljoprivredi.

Foto: agraria.at


Tagovi

Agraria Austrija Wels Sajam Mehanizacija Stočarstvo


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.