AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Srdele Na Dar

Srdele Na Dar

Pretraga članaka za ključne riječi: srdele na dar. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Anonimni ribar darovao srdele siromašnima

Srdele na dar
14.12.2016.

Anonimni ribar darovao srdele siromašnima

Nedavna objava jednog ribara u susjednoj Hrvatskoj izazvala je stotine pozitivnih komentara i hiljade lajkova. Kako i ne bi, kada je ribar u Facebook grupi "Kupi prodaj Dalmacija" ponudio više stotina kilograma svježe ulovljene srdele ljudima slabijeg imovinskog stanja, piše DalmacijaNews. Iako je objavu napravio Joško Rendić, tvrdi da je on samo... Anonimni ribar darovao srdele siromašnima

Klik do kupaca - darujemo Vam tri aWEB stranice!

Agroklub aWEB
29.09.2016.

Klik do kupaca - darujemo Vam tri aWEB stranice!

Želite svoje gospodarstvo predstaviti na internetu? Doprijeti svojim proizvodima do većeg broja ljudi, kupaca, potrošača, mogućih partnera? Odgovor za vas u tom je slučaju aWEB, servis informacijskog sustava Agroklub! Što je aWEB? aWEB je usluga izrade internet stranica za poljoprivredne proizvođače, proizvode, udruženja i sve teme koje su vezane... Klik do kupaca - darujemo Vam tri aWEB stranice!

Sudjelujte na vinogradarskom susretu Sabatina

Sabatina
28.09.2016.

Sudjelujte na vinogradarskom susretu Sabatina

26. međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2016. po prvi put će se održati na teritoriju dvije države - Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Trodnevni program Sabatine održat će se od 03. do 06. novembra 2016. u Neumu, Grand hotel Neum. Organizatori Sabatine Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova, imat će potporu... Sudjelujte na vinogradarskom susretu Sabatina

Bayer vinogradarski savjeti 2016.

Bayer vinogradar
19.04.2016.

Bayer vinogradarski savjeti 2016.

Zadnjih nekoliko godina Bayer Vinogradar - servis za savjetovanje u proizvodnji grožđa i održavanju vinograda - prepoznat je u cijeloj industriji kao odličan, pouzdan i pravovremen izvor informiranja o potrebnim agrotehničkim mjerama za zdrav vinograd i kvalitetan urod. Upravo iz tog razloga Bayer proširuje ovaj servis i na Mostarsko vinogorje... Bayer vinogradarski savjeti 2016.

Kako zimi voćnjak zaštititi od glodara?

Zaštita voćnjaka
29.11.2015.

Kako zimi voćnjak zaštititi od glodara?

Svake godine u našim voćnjacima veliku štetu izazivaju glodari (miševi i voluharice) i zečevi. Oštećenja koja prave često dovode do slabljena, pa i sušenja voćaka. Miševi i zečevi su posebno štetni za mlade voćnjake, jer su nježne sadnice često jedina hrana do koje mogu doći tokom hladne zime. Posebno vole nasade jabuke, kruške, višnje... Kako zimi voćnjak zaštititi od glodara?

Proizvodnja mlijeka u BiH po EU standardima

EU standardi
07.12.2016.

Proizvodnja mlijeka u BiH po EU standardima

Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH - Kancelarija za veterinarstvo zaprimila je Izvještaj o rezultatima kontrole Generalne direkcije za zdravlje i sigurnost hrane EU, obavljene u Bosni i Hercegovini od 14. do 25. marta 2016. godine kako bi se ocijenio sistem proizvodnje i kontrole proizvoda od mlijeka namjenjenih za izvoz u Evropsku... Proizvodnja mlijeka u BiH po EU standardima

Upišite se u kalendar sajmova u BiH 2017!

Kalendar sajmova
09.11.2016.

Upišite se u kalendar sajmova u BiH 2017!

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva organizatore sajmova/ izložbi/ festivala/ manifestacija da se upišu u "Kalendar sajmova u BiH 2017". Kako navode, za upis je potrebno popunit "Anketni upitnik za dostavu podataka radi izrade Kalendara sajmova u BiH 2017". Kompletno popunjen anketni upitnik, sa što konkretnijim podacima u svim traženim... Upišite se u kalendar sajmova u BiH 2017!

Prišao polju kukuruza i poginuo od udara struje

Žica oko oranice
01.09.2016.

Prišao polju kukuruza i poginuo od udara struje

Električna žica s kojom je vlasnik u mjestu Donja Trebuša kod Travnika ogradio svoje polje kukuruza bila je kobna za 52-godišnjaka. Naime, kako prenosi slobodna-bosna, beživotno tijelo M.G. (1964) pronađeno je jučer na oranici zasađenoj kukuruzom, a utvrđeno je da je poginuo uslijed udara električne struje koja je bila postavljena oko oranice... Prišao polju kukuruza i poginuo od udara struje

Udar groma ubio 323 soba u Norveškoj!

Udar groma
31.08.2016.

Udar groma ubio 323 soba u Norveškoj!

Čak 323 soba stradala su od udara groma u petak, izvijestila je norveška Agencija za zaštitu prirode. Do stradavanja životinja došlo je u privatnom lovnom području na planini Hardangervidda u Norveškoj, a rijetki prirodni masakr već sad se ubraja u najsmrtonosniji udar groma. Kako prenosi washington post, među stradalim sobovima je bilo 70 mladih... Udar groma ubio 323 soba u Norveškoj!

Otkazali otkup pa je kornišone odlučio darovati

Otkup kornišona
26.08.2016.

Otkazali otkup pa je kornišone odlučio darovati

Poljoprivredna zadruga Krajiška malina obustavila je otkup kornišona Ekremu Jašareviću iz sela Bukovica u bihaćkom MZ-u Gata, piše vecernji.ba. Otkup krastavca kornišona je prekinut i neće biti nastavljen jer dva kupca nisu ispoštovala ugovore koje su potpisali sa zadrugom, pa stoga iz Krajiške maline više nisu u mogućnosti otkupljivati... Otkazali otkup pa je kornišone odlučio darovati

Bayer savjeti za vinogradare 18.-24.7.2016.

Bayer vinogradar
19.07.2016.

Bayer savjeti za vinogradare 18.-24.7.2016.

Protekli tjedan obilježile su velike vrućine i naglo zahlađenje s kišom krajem tjedna. Na pojedinim lokalitetima kiša je bila obilna, što je dobro došlo onim vinogradima koji teže podnose sušu. Sezona zaštite bliži se kraju Prema prognozi za sljedeći tjedan vraćaju nam se visoke temperature, a kako zaštititi svoju lozu, znaju Bayer... Bayer savjeti za vinogradare 18.-24.7.2016.

Bayer savjeti za vinogradare 11.-17.07.2016.

Bayer
12.07.2016.

Bayer savjeti za vinogradare 11.-17.07.2016.

Bayer vinogradari donose nove informacije o stanju u vinogradima i bolestima koje trenutno najviše prijete sigurnom razvoju mladica vinove loze. Mostarsko vinogorje Suho i vruće vrijeme vladalo je u proteklom tjednu s temperaturama i do 35°C. Prognoza je slična i za ovaj tjedan. Na ovako visokim temperaturama gotovo da nema opasnosti od plamenjače... Bayer savjeti za vinogradare 11.-17.07.2016.

Bayer savjeti za vinogradare 04.-10.07.2016.

Bayer
08.07.2016.

Bayer savjeti za vinogradare 04.-10.07.2016.

Suho i vruće vrijeme vladalo je u mostarskom vinogorju u proteklom tjednu, sa temperaturama i do 35 ºC. Prognoza je slična i za ovaj tjedan. Iako na prvu djeluje kako više nema opasnosti od plamenjače, jutarnje rose na pojedinim terenima uzrokuju ponovnu infekciju i ozbiljne štete na vinogradima koji nisu adekvatno zaštićeni. Sezona zaštite... Bayer savjeti za vinogradare 04.-10.07.2016.

Bayer savjeti za vinogradare 27.6.-3.7.2016.

Bayer vinogradar
29.06.2016.

Bayer savjeti za vinogradare 27.6.-3.7.2016.

Protekli tjedan ipak je bio stabilniji nego što se najavljivalo. Lokalni pljuskovi su bili rijetki sve do nedjelje kada su pojedini krajevi pogođeni tučom ( Čitluk, Mostar...). No, kako upozoravaju Bayer stručnjaci, potencijal bolesti je i dalje jako visok i nema vremena za opuštanje. Sekundarna infekcija "Pojavljuje se sekundarna infekcija... Bayer savjeti za vinogradare 27.6.-3.7.2016.

Od udara groma stradalo stado ovaca

Udar groma
22.06.2016.

Od udara groma stradalo stado ovaca

Jak udar groma desetkovao je stado ovaca umirovljeniku Stevi Dukiću (67) iz sela Dukići u općini Milići, javili su iz Centra javne sigurnosti Bijeljina. Grom je, kako piše vecernji.ba, udario tridesetak metara od kuće u kojoj je bio s kćeri te mu usmrtio ovna i osam ovaca. "Mislili smo da je snažno udario u kuću jer se sve zatreslo. Kada je kiša... Od udara groma stradalo stado ovaca

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Srdele Na Dar

Nema rezultata.