Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uništeno meso
  • 08.09.2016. 16:00

Propalo 40 t mesa zbog svađe oko računa za struju?

U Visokoj Glavici kod Širokog Brijega širi se nesnosan smrad trulog mesa, propalog zbog neplaćenih računa za struju.

Foto: fotoatelie/Bigstockphoto
  • 1.351
  • 67
  • 0

Neplaćeni račun za struju, ali i prijepor oko toga tko će ga platiti, doveo je do kvarenja 40 tona mesa zbog čijeg nesnosnog smrada trpe stanovnici Visoke Glavice kod Širokog Brijega. Upravo oni slučaj su prijavili nadležnim inspekcijama, piše vecernji.ba.

Problem je, doznali su, nastupio između dojučerašnjih vlasnika Lijanovića i kompanije Asja Sezer koji su se sporili oko toga tko treba izmiriti sve obveze iako je kompanija privremeno obustavila rad.

Najprije je, pišu, na lice mjesta izašla županijska inspekcija koja je utvrdila kako je došlo do kvarenja većih količina mesa koje je bilo zaleđeno, a nakon toga odleđeno zbog isključenja s napajanja električne energije koje je uslijedilo zbog neplaćanja više računa. Nakon toga na lice mjesta došla je i gradska inspekcija.

U međuvremenu je županijska inspekcija izvijestila kolege iz Federacije BiH da poduzmu korake s obzirom na to da je riječ o njihovoj nadležnosti jer je Federalno ministarstvo turizma i okoliša izdalo ovoj kompaniji potrebne dozvole za rad.

Foto: fotoatelie/Bigstockphoto


Tagovi

Meso Široki Brijeg Neplaćeni računi Struja


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.