Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Burma i mrkva
  • 08.11.2016. 08:00

Izgubljenu burmu pronašao na mrkvi

Jedan osamdesetdvogodišnji Nijemac izgubio je svoju burmu dok je radio u bašti u gradu Bad Munstereifelu. Pronašao ju je nakon 3 godine na mrkvi koja je prorasla kroz nju.

  • 1.593
  • 242
  • 0

Jedan penzioner u Njemačkoj je prije nekoliko dana "pronašao zlato" u svojoj bašti. Naime, riječ je burmi koju je izgubio prije 3 godine. Na njegovu veliku sreću burma se pojavila, i to na mrkvi koja je izrasla kroz nju.

Kako navodi njemačka televizija WDR 82-ogodišnji Nijemac burmu je izgubio dok je radio u svojoj bašti u gradu Bad Munstereifelu. To mu se dogodilo baš kada je trebao proslaviti "zlatni pir" odnosno pedesetogodišnjicu braka.

Televizija WDR prenosi i to da ga je supruga dugo tješila, uvjeravajući ga da će burmu pronaći kad-tad. Nažalost supruga ovog osamdesetdvogodišnjaka preminula je šest mjeseci prije nego što se pokazalo da je bila u pravu.

Izvor:http://www1.wdr.de/

Foto:pixabay.com/alexandra358


Povezana biljna vrsta

Mrkva

Mrkva

Engleski naziv: Carrot | Latinski naziv: Daucus carota L. ssp. sativus (Hoffm.) Arcang

Mrkva je dvogodišnja zeljasta povrćarska biljka iz porodice štitarki (Apiaceae). Kao korjenasto povrće cijenjena je posebno zbog hranjivog i naročito vitaminskih i mineralnih... Više [+]

Tagovi

Mrkva Burma Zlato u bašti


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Osobito je zainteresiran za teme i zbivanja u agraru, a zamjenik je urednika na Agroklubu.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]