Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

MIŠOLOVKE i ŠTAKORORLOVKE SUPERCAT

Kontakt - SEPTUM d.o.o.

SEPTUM d.o.o., email: septum.hr@gmail.com, mob: 091 302 49 51

pogledaj sve oglase korisnika

Cijena: 6,00 € ∼ 11,71 KM

Opis

Vrhunskog dizajna i s naprednim lovnim mehanizmom MIŠOLOVKA SUPERCAT je najmoćnija na svijetu. Ukoliko je miš u prostoriji, zahvaljujući prirodnom i "vječnom" atraktantu, mamcu bez otrovnih kemikalija, u roku od 24 sata bit će uhvaćen. Uklanjanje ulova iz mišolovke je higijensko i bez dodirivanja - s dva se prsta pritisne opruga plastičnog poklopca i miš će odmah ispasti iz mišolovke.

Ova mišolovka je sigurna za djecu jer njezin mehanizam ubija miša, ali ne može nauditi djeci niti kućnim ljubimcima. Iako je prikladnija za korištenje u zatvorenom prostoru, može se koristiti i vani, u prirodi, zapravo svugdje - u domovima, dječjim vrtićima, tvornicama, uredima, farmama, plantažama, pekarama i drugim objektima.

U jednom pakiranju se nalazi jedan par, odnosno dvije mišolovke po cijeni od 6 €. Za njih je moguće, po istoj cijeni, kupiti zamjenske mamke pa su one zapravo trajne i njihovom se kupovinom rješavate neugodnih glodavaca za sva vremena.

Prepoznatljivog i odličnog dizajna te s vrlo uspješnim lovnim mehanizmom ŠTAKOROLOVKA SUPERCAT je zaista najuspješnija na svijetu. Mamac u štakorolovki je prirodni i za štakore vrlo privlačan netoksični atraktant, koji jamči ulov u roku od 24 sata i gotovo nevjerojatno visok postotak ulova.

Brzo i čisto, uz jednostavnu primjenu, sa snažnim i preciznim udarnim mehanizmom. Iskustva mnogih korisnika ukazuju na veliku količinu ulova štetnih glodavaca u vrlo kratkom vremenu te, što je najbolje, s mogućnošću ponovljenih postavljanja zamke u istom prostoru.

Cijena jedne štakorolovke je samo 10 €. U našoj prodaji su, po istoj cijeni, dostupni i dodatni zamjenski mamci za ove štakorolovke pa je ona zapravo trajna i njezinom kupnjom rješavate se neugodnih glodavaca za sva vremena.

Info

Kategorija: Deratizacija i dezinsekcija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: 6,00 € (∼ 11,71 KM)
Država: Hrvatska
Županija: Zagrebačka
Grad: Web prodaja i dostava pouzećem
Datum objave oglasa: 21.11.2016.
Datum izmjene oglasa: 06.12.2023.
Pregleda: 12280
Šifra oglasa: 30060

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas