Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Master Wett

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Ostala sredstva za zaštitu bilja.

AgroChem MAKS d.o.o.

Kontakt - AgroChem MAKS d.o.o.

pogledaj sve oglase partnera

Cijena: na upit

Opis

Master Wett je organosilikonski okvašivač koji djeluje na način da smanjuje površinsku napetost kapi, povećava njihovo prijanjanje na tretiranu površinu i omogućava širenje sredstva znatno brže u odnosu na konvencionalne okašivače, dostavljajući pripravak na, do sada, nedostupna mjesta.

Master Wett potiče širenje škropiva i pokrivanje cijele lisne površine nevjerovatnom brzinom kao i prodor primjenjenog sredstva u biljno tkivo. Na taj način kod primjene sredstava za zaštitu bilja nema dvojbe oko njihove učinkovitosti jer uz Master Wett sredstvo grantirano dolazi do ciljanih štetočinja.

U voćnjacima, vinogradima i na povrću se koristi u količini 100 - 150 ml na 1000 l vode, odnosno 10 do 15 ml na 100 l vode, a u ratarskim kulturama se koristi u dozi 50 do 75 ml/ha uz utrošak vode 200 do 400 l/ha.

Master Wett je okvašivač na kojega se možete osloniti u bilo kojim vremenskim uvjetima. Svojstva brzog vlaženja i širenja na listu pomažu boljoj pokretljivosti tretiranog usjeva pa neovisno o vremenskim uvjetima Master Wett poboljšava učinkovitost i pouzdanost izabranih sredstava za zaštitu bilja. Na taj se način smanjuje potreba za ponovnim tretiranjem, za većom potrošnjom škropiva, povećavanjem doza i na kraju krajeva, smanjuje se utrošak, a povećava učinkovitost.

Karenca: Pridržavati se karence onog sredstva (sredstva za zaštitu bilja, folijarnog gnojiva, regulatora rasta biljaka) kojem se dodaje Master Wett.

Pakiranje: 50 ml, 1l

Info

Kategorija: Ostala sredstva za zaštitu bilja
Vrsta oglasa: Ponuda
Cijena: na upit
Država: Hrvatska
Županija: Grad Zagreb
Datum objave oglasa: 28.01.2016.
Pregleda: 1778
Šifra oglasa: 24543

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas