Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroprognoza
  • 22.04.2016. 14:45

Vikend donosi kišu i snijeg na planinama

Kiša nas očekuje i početkom idućeg tjedna pa prilagodite svoje poslove u polju ili bašti vremenu koje nam predviđa Federalni hidrometeorološki zavod.

Foto: Leonid Tit/Bigstockphoto
  • 46
  • 2
  • 0

Zahlađenje pa i snijeg na planinama očekuje nas za vikend, navodi Federalni hidrometeorološki zavod. U subotu će tako u Bosni i Hercegovini preovladavati pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. Jutro će obilježiti slabi pljuskovi na jugu dok će se do kraja dana proširiti i na ostatak države. Najniža jutarnja temperatura uglavnom između 4 i 9 stupnjeva, na jugu zemlje do 12, a najviša dnevna temperatura između 16 i 22 stupnjeva.

U nedjelju će nas pratiti obilna kiša, a očekuje se između 10 i 30 litara padavina po metru kvadratnom. Poslijepodne padom temperature zraka na planinama se očekuje snijeg čija granica padanja može da se spusti i do 800 metara nadmorske visine.

Najniža jutarnja temperatura kretat će se između 5 i 10, na jugu zemlje od 10 do 13 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14, na jugu zemlje do 17 stupnjeva. Kiša nas očekuje i početkom idućeg tjedna pa prilagodite svoje poslove u polju ili bašti vremenu koje nam predviđaju.

Foto: Leonid Tit/Bigstockphoto


Tagovi

Agroprognoza FDMZ Kiša Snijeg Zahlađenje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.