Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promocija
  • 06.10.2016. 10:00

Upišite se u katalog voća i povrća!

Svrha ovog kataloga je promovisanje kompanija iz sektora voća i povrća, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu s ciljem ostvarivanja poslovnih kontakata.

Foto: Bigstockphoto/Perkmeup
  • 100
  • 4
  • 0

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa USAID/Sweden FARMA II i SIPPO projektom, poziva sve zainteresovane kompanije koje se bave proizvodnjom i preradom voća i povrća da se predstave u zajedničkom katalogu kompanija iz Bosne i Hercegovine.

Kako navode, svrha ovog kataloga je promovisanje kompanija iz sektora voća i povrća, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu s ciljem ostvarivanja poslovnih kontakata.

Katalog će biti štampan do kraja ove godine na engleskom i njemačkom jeziku, te distribuiran putem sajmova i trgovačkih misija u inostranstvu, kao i elektronskim putem. Takođe, katalog će biti objavljen na web stranici Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH.

Zainteresovane kompanije trebaju dostaviti svoje podatke Komori do petka, 21. oktobra 2016. godine. Kotizacija po jednoj kompaniji je 100 KM.

U dokumentu ispod teksta pronađite obrazac za upis u katalog voća i povrća.

Foto: Bigstockphoto/Perkmeup


Dokumenti


Tagovi

Katalog Voće Povrće Vanjskotrgovinska komora


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.