Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kalendar sajmova
  • 09.11.2016. 10:00

Upišite se u kalendar sajmova u BiH 2017!

Anketni upitnik za upis u "Kalendar sajmova u BiH 2017", potrebno je dostaviti Vanjskotrgovinskoj komori do 30. novembra.

Foto: Ranka Vojnović
  • 167
  • 8
  • 0

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva organizatore sajmova/ izložbi/ festivala/ manifestacija da se upišu u "Kalendar sajmova u BiH 2017".

Kako navode, za upis je potrebno popunit "Anketni upitnik za dostavu podataka radi izrade Kalendara sajmova u BiH 2017". Kompletno popunjen anketni upitnik, sa što konkretnijim podacima u svim traženim rubrikama, te potpisan od ovlaštene osobe i ovjeren pečatom firme, potrebno je dostaviti do 30.11.2016. godine sekretaru Grupacije organizatora sajmova u BiH elektronskim putem na e-mail: muris.pozderac@komorabih.ba ili putem fax-a na broj: 033/ 566 - 188.

Anketni upitnici koji stignu poslije navedenog datuma neće moći biti uvršteni naknadno u zvanični "Kalendar sajmova u BiH 2017". Također, u cilju praćenja statističkih pokazatelja u sajamskoj industriji u Bosni i Hercegovini, molimo sve da popune i "Upitnik o statističkim podacima sajma" (ukoliko neko organizuje više sajmova, izložbi ili manifestacija tokom godine, potrebno je za svaki popuniti poseban upitnik).

Prikupljeni podaci služit će za kvalitetne statističke analize koje će poslije moći koristiti svi organizatori u svojim planovima i promocijama. Više o upitnicima doznajte ovdje.

Foto: Ranka Vojnović


Tagovi

Kalendar sajmova Upis Vanjskotrgovinska komora


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

18

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 11

Katastrofu, propast ćemo! 61,1%

Glasova: 5

Prosperitet, bit će nam bolje 27,8%

Glasova: 1

Sve će biti isto 5,6%

Glasova: 1

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 5,6%

Pregled ankete

Pregled ankete

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]