Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 30.11.2016. 10:00

Poginuo u prevrtanju traktora

Tragedija se dogodila u ponedjeljak oko 16 sati kada je 44-godišnjak uz pomoć traktora i vitla čupao panjeve od odsječenih stabala u blizini svoje kuće.

Foto: Pixabay/PhotoDreamWorldArt
  • 259
  • 12
  • 0

N.B. (44) iz Srpca poginuo je u prevrtanju traktora u selu Kaoci kod Srpca, a nakon što je saznao za tragediju njegov sin je doživio saobraćajnu nesreću u kojoj je lakše povrijeđen.

Kako je potvrđeno u CJB Banjaluka tragedija se dogodila u ponedjeljak oko 16 sati kada je uz pomoć traktora i vitla čupao panjeve od odsječenih stabala u blizini svoje kuće, prenosi avaz.

Kako doznaju, u jednom trenutku traktorom se popeo na uzbrdicu pri čemu je došlo do prevrtanja radne mašine. Uslijed toga nesretni čovjek je ispao iz kabine, a traktor je pao na njega i nanio mu teške povrede. Nakon nesreće je prevezen u Dom zdravlja u Srpcu, gdje je podlegao ozljedama ubrzo po prijemu.

Iza stradalog ostala su dva sina. Nezvanično jedan od sinova, nakon što je saznao za tragediju, krenuo prema selu da vidi šta se desilo s ocem. Uslijed šoka usput je automobilom prošao kroz crveno svjetlo na semaforu i izazvao je saobraćajnu nesreću u kojoj je lakše povrijeđen.

Foto: Pixabay/PhotoDreamWorldArt


Tagovi

Tragedija Traktor Prevrtanje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.