Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promocija domaćih proizvoda
  • 28.08.2016. 08:00

Na stranu strano, domaće je jače!

Udruženje Kupujmo i koristimo domaće nastavlja svoje aktivnosti na promociji domaćih proizvoda. Nakon tri uspješno provedene kampanje u pripremi je i četvrta kampanja pod nazivom Na stranu strano, domaće je jače.

Foto: Fotoworkshop
  • 650
  • 32
  • 0

Udruženje Kupujmo i koristimo domaće nastavlja svoje aktivnosti na promociji domaćih proizvoda. Nakon tri uspješno provedene kampanje u pripremi je i četvrta kampanja pod nazivom Na stranu strano, domaće je jače, kazao je za Oslobođenje Admir Kapo, direktor Udruženja.

Prema njegovim riječima, kampanja je protekle sedmice prezentovana domaćim kompanijama koje su pokazale interes za učešće u njoj.

"Kao i dosadašnje kampanje Upalimo svjetlo u BiH, Volimo BiH i Domaće ili strano? Nije ti to isto i nova kampanja promovira dobrobiti koje za bh. ekonomiju i cjelokupno društvo donosi korištenje domaćih proizvoda i usluga. Bh. kompanijama smo ostavili rok do 09. septembra da se prijave ukoliko žele učestvovati u kampanji. Prema interesu kompanija, pretpostavljam da će ih biti preko 20, a kampanja bi trebala početi sredinom oktobra", istakao je Kapo.

Stalni učesnik kampanja koje podržavaju kupovinu domaćih proizvoda je i MI Ovako.

Kao domaća kompanija Mi Ovako prepoznaje odgovornost koju ima ne samo prema kupcima svojih proizvoda nego i prema cijelom društvu. Ta odgovornost počinje proizvodnjom vlastitog pilećeg mesa kroz kooperantske usluge domaćih farmera, nastavlja se zapošljavanjem domaćeg kadra, ulaganjem u projekte koji doprinose razvoju ekonomije, te izdvajanjem značajnih sredstava za kulturne, sportske i socijalne projekte, kazao je Nedžad Biberović, menadžer MI Ovako. Kako je naglasio Kapo, nova kampanja će u fokus staviti promociju proizvoda, odnosno brendova.

Izvor: Oslobođenje, Foto: Fotoworkshop4You/pixabay.com


Tagovi

Kupujmo domaće Promocija Proizvodi Kompanija Tržište

Da li u BIH nedjeljom i državnim praznicima zabraniti radove koji remete javni red i mir?

55


Glasova: 24

Da 43,6%

Glasova: 22

Ne 40,0%

Glasova: 9

Ne zanima me ni rad ni nedjelja 16,4%

Pregled ankete

Pregled ankete