Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub aWEB
  • 29.09.2016. 13:15

Klik do kupaca - darujemo Vam tri aWEB stranice!

aWEB je naš doprinos promociji u segmentu poljoprivredne proizvodnje, a Agroklub Vam ovim putem poklanja tri besplatne aWEB stranice za vaše gospodarstvo!

  • 4.225
  • 218
  • 0

Želite svoje gospodarstvo predstaviti na internetu? Doprijeti svojim proizvodima do većeg broja ljudi, kupaca, potrošača, mogućih partnera? Odgovor za vas u tom je slučaju aWEB, servis informacijskog sustava Agroklub!

Što je aWEB?

aWEB je usluga izrade internet stranica za poljoprivredne proizvođače, proizvode, udruženja i sve teme koje su vezane za hranu i ruralni prostor općenito kojom se već služe poljoprivrednici iz Hrvatske i Srbije, a koja je odsad dostupna i na području BiH!

Jedan klik udaljenosti od kupaca

Usluga po modelu "ključ u ruke" po najpovoljnijoj cijeni na tržištu osigurava baš sve: od registracije domene, smještaja stranica, izrade, održavanja i podrške korisniku. Uz aWEB ste samo jedan klik udaljeni od kupaca Vaših proizvoda ili usluga na internetu!

Vlastite internet stranice približavaju Vaše proizvode i usluge brojnim internet korisnicima.

Ako prodajete na kućnom pragu izloženi ste kupcima koji prolaze Vašim mjestom, ako prodajete na tržnici obraćate se stotinama ili tisućama kupaca koji ju posjećuju, a ako ste se kvalitetno predstavili na internetu Vaši proizvodi/usluge izloženi su milionima potencijalnih kupaca. Nužno je biti prisutan i kvalitetno se predstaviti, a to stranice aWEB usluge zasigurno omogućavaju.

Dajte nam povjerenje, vratit ćemo Vam rezultate.

Naša tvrtka više od 10 godina razvija različita internet rješenja u cilju promocije poljoprivrednih proizvoda. aWEB je spoj svog našeg znanja i iskustva te kao takav najbolji proizvod koji smo ikada napravili.

Nije upitno treba li biti prisutan na internetu, već samo kako. Internet tržište raste velikim stopama iz godine u godinu i mijenja se iz dana u dan. Mi to znamo, pratimo i prilagođavamo se.

Poklanjamo tri besplatne aWEB stranice

aWEB je naš doprinos promociji u segmentu poljoprivredne proizvodnje jer smo unutar jedne usluge stvorili uvjete da sa malim ulaganjem realiziramo sve što je potrebno za kvalitetnu prezentaciju.

Internet stranice su postale platforma, a pretraživači i društvene mreže ozbiljni kanali prodaje. Stoga, kreirajte podlogu za razvoj svog proizvoda i poslovanja. Dajte nam povjerenje, vratit ćemo Vam rezultate.

Ujedno, Agroklub Vam ovim putem poklanja tri besplatne aWEB stranice! Kako do njih? Jednostavno, na stranici, ispod teksta (ne na facebooku), upišite u komentar s kojom se granom poljoprivrede bavite (veličina stada, voćnjaka, oranica, broj košnica, proizvodnja mesa, seoski turizam...), ostavite kontakt podatke te recite što mislite koliko bi Vam aWEB olakšao poslovanje? Najkreativnijih troje dobivaju svoju aWEB stranicu. Usluga je besplatna godinu dana. Javite se!

Rok za prijavu je do četvrtka, 6. oktobra. Odabrane ćemo objaviti u petak, 7. oktobra na našem KLUBU.


Tagovi

AWEB Promocija Servis Agrokluba Internet rješenja Poljoprivreda


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.