Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroprognoza
  • 29.04.2016. 14:25

Kišoviti Prvi maj, na planinama snijeg

Ništa bolje vrijeme ne očekuje nas ni idući tjedan. Prema FHMZ, oblačno vrijeme sa kišom zadržat će se do sredine naredne sedmice kada se očekuje prestanak padavina.

Foto: Elfriede/Pixabay
  • 71
  • 3
  • 0

Prvomajski praznici i ove će godine proteći u znaku kiše. Prema najavama Federalnog hidrometeorološkog zavoda, očekuje nas pretežno oblačno vrijeme s kišom, a na planinama susnježicom i snijegom. Ponegdje su uz kišu mogući i pljuskovi s grmljavinom.

Oblačno vrijeme do kraja tjedna

Jutarnja temperatura zraka bit će između 2 i 8 stupnjeva, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna između 5 i 10, na jugu do 16 stupnjeva. Ništa bolje vrijeme ne očekuje nas ni idući tjedan. Prema prognostičkim modelima, oblačno vrijeme sa kišom zadržat će se do sredine naredne sedmice kada se očekuje prestanak padavina.

U većem dijelu zemlje očekuju se obilnije padavine. Najniža jutarnja temperatura zraka će se kretati između 6 i 11°C, a najviša dnevna većinom između 9 i 14°C, na jugu zemlje 18°C.

Foto: Elfriede/Pixabay


Tagovi

Prvi maj Kiša Oblačno Snijeg


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.