Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 2016
  • 01.06.2016. 12:00

10 najčitanijih u maju!

Zbrajanje šteta od mraza, isplata poticaja i prosvjed obilježili su mjesec maj, no najviše vaše pažnje privukle su pozitivne priče naših farmera i savjeti.

  • 798
  • 39
  • 0

Mjesec iza nas protekao je u zbrajanju šteta od mraza koji je poharao prvenstveno voćnjake krajem aprila. Napokon su u maju na račune počeli sjedati poticaji za poljoprivredu za prvi kvartal 2016., a nezadovoljni poljoprivrednici zatražili su prosvjedom i isplate zaostalih poticaja iz 2015. i 2014. godine.

Prednjačile pozitivne priče i savjeti

Dogovor s federalnim ministrom poljoprivrede Šemsudinom Dedićem je u konačnici postignut, a prema obećanju isplata će biti izvršena do 30. juna.

Doznali smo i da je Albanija zabranila sječu šuma na 10 godina kako bi ih zaštitila i obnovila. Na razini Federacije, pak, donesen je Nacrt zakona o šumama koji ne donosi takvu zabranu, no trebao bi bolje štititi prirodna bogatstva BiH.

Ipak, najviše vaše pažnje privukle su pozitivne priče naših farmera i uzgajivača, ali i savjeti vezani uz ekološku proizvodnju. S istom pozitivom ulazimo u juni. Bez obzira na vremenske i sve druge (ne)prilike.


Tagovi

Najčitaniji tekstovi 2016 Maj Poticaji Mraz


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

24

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 13

Katastrofu, propast ćemo! 54,2%

Glasova: 7

Prosperitet, bit će nam bolje 29,2%

Glasova: 2

Sve će biti isto 8,3%

Glasova: 2

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 8,3%

Pregled ankete

Pregled ankete