Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Parfem od meda
  • 21.09.2016. 08:00

Pčele daju sve - pa i parfem od meda!

Na svjetskom tržištu odnedavno postoji i parfem od meda! Medenu noč (Honey night) plasirao je slovenski pčelar Boštjan Noč.

Foto: Facebook/Boštjan Noč
  • 1.637
  • 76
  • 0

Na svjetskom tržištu odnedavno postoji i parfem od meda! Plasirao ga je dugogodišnji slovenski pčelar Boštjan Noč koji je svoj proizvod "Medena noč" (Honey night) proizveo u suradnji s britanskim poduzećem.

Parfem s notama slovenskog meda, pak, proizvodi u parfemskoj državi prijestolnici - Francuskoj.

Parfem Medena Noč

"Rekli su mi da je to luda ideja, no dogodio mi se klik u glavi da takav proizvod ne postoji na tržištu i odlučio sam ga ostvariti", kaže nam pčelar Boštjan iz Gorenjske Žirovnice objašnjavajući da je Honey night spoj najdragocjenijih cvjetova u vrućim ranim ljetnim večerima, uz blagi prizvuk meda.

Uskoro i muški parfem

Kada je dogovarao realizaciju svoje ideje, dodaje, nikako nije pristajao na ideju da se perfem proizvede na sintetički način već izravno iz prirode, od njegovih proizvoda. Takav će biti i njegov novi parfem koji planira plasirati ove jeseno. Naime, parfem s medom za dame, naglašava, samo je početak njegove dodatne poduzetničke priče jer uskoro planira plasirati i parfem namijenjen muškoj populaciji - od propolisa.

"Proizvodit će se od mojih proizvoda: meda, voska i propolisa", naglašava Boštjan koji je za svoj dugogodišnji uspješan rad dobio i titulu viteza pčela.

No to nije sve; Boštjan Noč ujedno je predsjednik Udruge pčelara Slovenije, ali i autor iznimno čitane knjige "Rojen za čebele" - Rođen za pčelarstvo.

Više informacija o parfemu možete dobiti putem e-mail adrese: parfum.noc@gmail.com.

Foto: Facebook/Boštjan Noč


Tagovi

Boštjan Noč Parfem od meda Pčele Medena Noč Honey night


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Ima li ista lakše prodat od peršuna !? 😁