Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podsticaji
  • 21.07.2016. 16:30

Uplaćena tri miliona KM za podsticaje

Agencija za agrarna plaćanja Republike Srpske uplatila je danas tri miliona KM na ime podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju. Dug iz 2015. je bio 9,6 miliona KM.

Foto: Anton Matushchak/Bigstockphoto
  • 443
  • 21
  • 0

Agencija za agrarna plaćanja Republike Srpske uplatila je danas tri miliona KM na ime podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju. Iduće sedmice, navode iz Ministarstva poljoprivrede, očekuje se uplata nove tranše po osnovu podsticaja, a o iznosu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Ako se ne isplate podsticaji - blokada puteva!

Podsjećamo, poljoprivrednici u Srpskoj ogorčeni su što im Vlada RS još nije isplatila 9,6 miliona prošlogodišnjih podsticaja, zbog čega su nedavno najavili i da su spremni da blokiraju puteve ukoliko uskoro ne dobiju svoj novac.

Dodali su da su ogorčeni jer im je obećano da će podsticaje za 2015. dobiti do kraja juna, međutim, to do sada nije učinjeno. Sada im, kako su istakli, ne preostaje ništa drugo nego da ratari i mljekari sjednu za sto i odluče šta će dalje.

Foto: Anton Matushchak/Bigstockphoto


Tagovi

Podsticaji Isplata Dug


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.