Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 09.12.2016. 16:00

Sunčano s temperaturama do 14 stupnjeva u plusu

Vikend pred nama bit će sunčan s jutarnjim temperaturama zraka između -5 i 0, na jugu zemlje od 0 do 4, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 8 i 14 stupnjeva.

Foto: Pixabay/sokaine
  • 326
  • 16
  • 0

Pred nama je sunčan i nešto topliji vikend. Naime, kako navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u Bosni i Hercegovini u subotu se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab. U Bosni južnog i jugozapadnog smjera, a u Hercegovini sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -5 i 0, na jugu zemlje od 0 do 4, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 8 i 14 stupnjeva.

I u nedjelju će biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i 2, na jugu zemlje od 2 do 6, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 8 i 14 stupnjeva.

Početak nove sedmice donosi povećanje oblačnosti sa zapada što će uvjetovati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -4 i 1, na jugu zemlje od 1 do 5, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 4 i 8, na jugu zemlje od 10 do 13 stupnjeva.

Foto: Pixabay/sokaine


Tagovi

Agro prognoza Sunčano Umjerena oblačnost


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.