Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 16.12.2016. 10:00

Pretežno oblačno uz jutarnje mrazeve

Tijekom vikenda nas očekuje pretežno oblačno vrijeme s dnevnim temperaturama do 6 stupnjeva, na jugu do 11.

Foto: Pixabay/Kapa
  • 288
  • 13
  • 0

Za vikend koji je pred nama očekuje nas u subotu u Bosni umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini vedro. U jutarnjim satima sa mrazom i maglom po kotlinama i uz riječne tokove, koja ponegdje može biti i dugotrajna. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura od -7 do -1, na jugu od 0 do 5, a najviša dnevna temperatura od -2 do 4, na jugu od 6 do 10 stupnjeva.

U nedjelju će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini i na planinama malo do umjereno oblačno i sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima, koja ponegdje može biti i dugotrajna. Jutarnja temperatura od -8 do -3, na jugu od -2 do 2, a najviša dnevna od 0 do 6, na jugu od 7 do 11 stupnjeva.

Početak nove sedmice, najavlju iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u Bosni će biti umjereno oblačno vrijeme. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima, koja ponegdje može biti i dugotrajna. Jutarnja temperatura od -7 do -3, na jugu od -1 do 2, a najviša dnevna od 0 do 6, na jugu od 7 do 11 stupnjeva.

Foto: Pixabay/Kapa65


Tagovi

Agro prognoza Oblačno Mraz


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.