Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 10.02.2017. 16:00

Oblačno s temperaturama u plusu

Za vikend nas očekuje oblačno vrijeme s jutarnjim temperaturama od -3 do 1°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C.

Foto: Pixabay/stocksnap
  • 345
  • 34
  • 0

Oblačno vrijeme pratit će nas cijeli vikend. Kako najavljuju iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda, u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne u subotu se očekuje mala do umjerena naoblaka. U većem dijelu Bosne oblačno prijepodne. U drugoj polovini dana je moguće smanjenje oblačnosti u centralnim i istočnim područjima. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i 1°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 2 i 7°C, na jugu zemlje od 9 do 13°C.

U nedjelju, u većem dijelu Bosne oblačno. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjerena naoblaka. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i 1°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 3 i 8°C, na jugu zemlje od 9 do 13°C.

U ponedjeljak, u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i 1°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 3 i 8°C, na jugu zemlje od 9 do 13°C.

Foto: Pixabay/stocksnap


Tagovi

Agro prognoza Oblačno Vjetar


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]