Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 02.01.2017. 10:00

Kiša, susnježica i slabi snijeg

Pred nama je tjedan s padavinama. Sutra u Bosni najprije kiša koja će postepeno prelaziti u susnježicu i snijeg. Na planinama sa snijegom. U Hercegovini sa kišom.

Foto: Bigstockphoto/goodmoments
  • 620
  • 31
  • 0

Pred nama je oblačno vrijeme. Kako najavljuju iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, sutra nas u jutarnjim satima padavine očekuju u Posavini i u Krajini, a tokom dana i u ostatku naše zemlje. U Bosni najprije sa kišom, koja će postepeno prelaziti u susnježicu i snijeg. Na planinama sa snijegom. U Hercegovini sa kišom. Do kraja dana, padavine će postupno oslabiti. Visina novog snijega u toku 24 sata oko 10 cm, na planinama i do 15 cm. Jutarnje temperatura od -1 do 5, na jugu od 3 do 7, a najviša dnevna od 2 do 7, na jugu od 5 do 10 stupnjeva.

U srijedu će u srijedu jutro umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana novo naoblačenje sa padavinama. U cetralnim i istočnim područjima mjestimično i sa slabim snijegom, a na jugu sa slabom kišom. Jutarnja temperatura od -8 do -2, na jugu od 1 do 5, a najviša dnevna od -1 do 5, na jugu od 7 do 10 stupnjeva.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom u centralnim i istočnim područjima. Nešto manje oblačnosti i bez padavina očekuje se u Hercegovini i na sjeveru zemlje. Jutarnja temperatura od -7 do -2, na jugu od 1 do 4, a najviša dnevna od -2 do 4, na jugu od 4 do 8 stupnjeva.

Foto: Bigstockphoto/goodmoments


Tagovi

Agro prognoza Kiša Susnježica Snijeg


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.